O podjetju Sofran

Podjetje Sofran je na področju izdelave ključev prisotno že več desetletij. V teh letih smo pridobili bogate izkušnje za kvalitetno opravljanje vseh naših storitev, ki zajemajo poleg izdelave ključev še prodajo cilindrov, obešenkključavnic za kolesa ter raznovrsten izbor obeskov za ključe.​ Izdelujemo tudi avtomobilske kodirane in elektronske ključe, in sicer z najsodobnejšo tehnologijo. Tako lahko kopiramo ključe za večino avtomobilskih znamk prisotnih na slovenskem trgu. 

Naši strokovno usposobljeni ključavničarji poskrbijo tudi za montažo in servis pri nas kupljenih izdelkov na izbrani lokaciji. 

Od leta 2006 uspešno prodajamo in implementiramo mehanske, mehansko – mehatronske in elektronske sisteme zaklepanj, ter napredne sisteme kontrole dostopa in evakuacije. Z rešitvami pokrivamo zdravstvene ustanove, nakupovalne centre, objekte, ki spadajo pod kritično infrastrukturo, občinske zgradbe, šole, vrtce…
S komponentami kontrole pristopa  opremimo tudi Vaš dom ali manjša podjetja in pisarne. 

Bistvo naših sistemov je, da lahko skozi medije odpiranja (ključ, kartica, žeton, telefon ... ) omejujemo dostop do željenih prostorov ali objektov, hkrati pa vse to nadzorujemo in opazujemo skozi programsko opremo. 
Vsak trenutek lahko medije odpiranja ( v primeru izgube) izbrišemo iz sistema in naredimo neaktivne. Lahko jih tudi časovno omejimo.  Za vse to ne potrebujemo dodatnih instalacij. Tako zagotovimo kompletno transparentnost ter imamo popolno kontrolo nad pristopom v željene dele objekta oz. dislocirane enote.

VRH